Për ata që nuk kanë pasur mundësi ta përcjellin fjalën e Daut Haradinajt në Kuvend për Propozim-rezolutën e krimeve serbe në Kosovë, më i zëshmi i Parlamentit solli fakte dhe dëshmi të gjenocidit serb në Kosovë, shkruan “Kosovarja”.

Deputeti Daut Haradinaj, nga AAK-ja, ka paraqitur fakte dhe dëshmi të gjenocidit dhe krimeve serbe ndaj shqiptarëve në formë kronologjie, konkretisht në faza dhe etapa që nga lufta e Dytë Botërore e deri me luftën e vitit 1999 në Kosovë.

Shifrat statistikore që i prezantoi Daut Haradinajt nga krimet serbe në Kosovë, paraqesin dhunën sistematike të Serbisë kundër shqiptarëve, si fushatë e spastrimi etnik të Kosovës.

Prandaj, si fakte dhe dëshmi diskutimin e tij në Kuvendin e Kosovës është mirë ta ketë me vete çdo pjesëtar i delegacionit shtetëror në cilindo forum ndërkombëtar apo takim me delegacionet serbe.

Andaj, për ata që nuk e kanë ndjekur fjalën e Daut Haradinajt në Kuvend, shikoni videon në vijim… /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË