Prej shumë vitesh janë mike të mira, madje një kohë ishin bash të pa ndara, i shihnim gjatë gjithë kohës bashkë, shkruan “Kosovarja”.

Fjolla dhe Big Mama ndonëse kaq të afërta mes vete, ato deri më tani nuk kanë pasur ndonjë bashkëpunim.

Dy këngëtaret, njëra nga Prishtina e tjetra nga Maqedonia, kanë bërë mjaftë ndryshime në pamjen e jashtme.

Dikur nuk ishte kështu, por tani, Big Mama dhe Fjolla Morina ngjajnë shumë me njëra tjetren, aq shumë sa duken si motra.

Ato, aktualisht gjenden në Turqi së bashku, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË