Ajo është njëra nga artistet më të pëlqyera shqiptare dhe jo më kot.

Fjala është për këngëtaren Fjolla Morina, e cila rrëmben vëmendje thuajse me çdo postim të saj.

Biletat e Barileva Turist nga tani mund t’i bleni në pikat e CAPITAL RIA

Këto ditë, 33-vjeçarja është duke i shijuar pushimet me familjen, ku si destinacion ka zgjedhur Malin e Zi.

MUND TË JU PËLQEJNË