Familja e Alban Mehmetit janë të veçuar për folenë e tyre të krijuar tashmë e disa vite.

Këngëtari i njohur rrethohet nga një bashkëshorte e mrekullueshme dhe nga dy djemtë e tij, të cilët i do shumë dhe përkushtimin më të madh e ka ndaj tyre, shkruan Kosovarja.

Ndonëse i angazhuar në mbrëmje e ahengje familjare dhe përpara vetes gjithmonë ka një agjendë të stërngarkuar, Albanin përsëri e shohim pranë familjes ku koha kushtuar atyre është gjithmonë më primare për të.

Veçanërisht këto ditet e fundit e kemi parë pranë tyre, duke dalë e shijuar këto ditët e nxehta që vetëm dhe pak dite na ndajnë nga to.

Ndërsa, sot i kemi parë prezent në njërin ngs hotelet e kryeqytetit, ku ishte Fjolla këtë herë qe sjelli disa imazhe me ta.

Me të vërtetë përbëjnë familjen më të bukur dhe me veçantë. A mendoni dhe ju njësoj? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË