Ajo ishte pa pikën e dyshimit një prej aktorëve më të pëlqyera në Kosovën e para luftës.

Një prej emrave më të njohur të skenës kinematografike në Kosovë e më gjerë, Flurua Zeneli, ka kohë që nuk po shihet askund, shkruan “Kosovarja”.

Vajza me sytë e shkruar është zhdukur, është larguar dukshëm nga profesioni dhe pasioni i saj dhe po jeton në Francë.

Megjithatë, Flutura, që dikur njihej edhe si Qëndresa, për shkak të rolit të saj të famshëm, ende mbetet shumë simpatike, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja ka një lidhje shumë të fortë me të ëmën, këshillat e së cilës i mban vath në vesh.

Ja njëra prej tyre: “Shumë këshilla kam marrë si nga gjyshja si nga mami, por po e them njërën Të jem gjithmonë vetvetja”, ka aktorja, transmeton “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË