Lea Dili që nga lindja ka qëndruar në Klinikën Intensive të Neonatologjisë.

Pas katër muaj qëndrimi në Qendren Klinike dhe Universitare të Kosovës, gjendet për trajtim në Turqi me fondet e Ministrisë së Shëndetësisë.

Këto para nuk mjaftojnë më shumë se tre javë qëndrimi në spital.

Ajo është diagnostifikuar me sëmundjen Sindroma hipotonike, e cila i shkakton pengesa në frymëmarrje dhe pengesa të tjera.

Familja bën thirrje tek gjithë ata që kanë mundësi të japin kontributin e tyre që do të mundësonte shërimin e vajzës së vogël.

MUND TË JU PËLQEJNË