Pa marrë parasysh se sa të rritur jemi, në sytë e nënave gjithmonë do të mbetemi fëmijë të tyre, dhe ato do të nxitojnë për të na ndihmuar edhe nëse jemi 30 vjeç.

Nga krijimi i kostumeve, e deri te darkat që kanë bërë për ne, ato asnjëherë nuk kanë ndalur së befasuari! Imagjinata dhe mendja e tyre nuk kanë asnjë kufizim, pasi ato gjithmonë e dinë se si të gjejnë zgjidhje për çfarëdo situate, edhe nëse koha është e limituar!

Këto janë disa nga fotot, të cilat na vërtetojnë se ato meritojnë të gjithë dashurinë e botës.

Pas lindjes, një nënë tallet me burrin e saj, i cili sapo i ligështua pasi pa djalin e tyre të porsalindur

Nënë krenare, për djalin e tij i cili të diplomuar

Nëna ime më dha një veshkë 2 vjet më parë. Gjithçka që unë mund t’i jap është lule

Kjo nënë, e veshur si baba për të marrë fëmijën e saj në ditën e babait në shkollë

Ajo ka 3 vajza dhe shkruan 5 rreshta në ditë për secilën prej tyre. Këto do të jenë dhurata për to kur të martohen një ditë

Një nënë e pastrehë është duke e veshur vajzën e saj për në shkollë

Një bashkëpunëtore tha se nëna e saj bëri drekë për zyrën. Ne pranuam

I thashë nënës sime se isha me të vërtetë i sëmurë sot. Një orë më vonë ajo u paraqit në shtëpinë time me këtë. Unë jam 30 vjeç

Unë jam mësuese dhe nëna ime më bëri këtë shallë për të më ngrohur/.

MUND TË JU PËLQEJNË