Fëmijët janë krijesat më të mirë dhe më të sinqertë.

Zemra e tyre është aq e madhe, sa që ne besojmë që ata mund të ndryshojnë botën për së miri.

Thonë që “nëse dëshiron të ndryshosh realitetin, fillo me vetën tënde” dhe me sa duket fëmijët e bëjnë këtë gjë, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

E lezetshmja e mbështjellur me të lezetshmen

“Aspirojë të bëhem aq i fortë sa babi”

Kjo përfundimisht rikthen besimin tonë në humanizëm

Të gjithë fëmijët kanë lindur me dashuri në zemër, dhe ne duhet të i rritim në këtë mënyrë

Preu flokët për donacion

“Koha për përqafim”

“Një mirëseardhje speciale nga fëmijët e tjerë”

Ky fëmijë po e mbronte një mace e cila ishte duke lindur

“Do e bëja më mirë nëse do isha më i madh”

Nuk ka lot kur kjo vajzë është përreth

A child is seen near members of the Muslim community attending midday prayers at Strasbourg Grand Mosque in Strasbourg on the first day of Ramadan July 9, 2013. The Grand Mosque of Paris has fixed the first day of Ramadan as Wednesday, splitting with the French Council of Muslim Religion (Conseil Francais du Culte Musulman or CFCM), which determined it would begin on Tuesday. REUTERS/Vincent Kessler (FRANCE – Tags: RELIGION) – PM1E979166901

MUND TË JU PËLQEJNË