Të gjithë kërkojnë diçka të duhur për tu shfaqur më të rinj.

Nëse jeni në kërkim të frutit të përsosur për problemin tuaj të lëkurës, mos kërkoni më shumë.

Janë dy fruta që do t’i japin lëkurës tuaj shkëlqimin rinor që ju dëshironi dhe e bën atë të butë dhe të shëndetshëme përsëri.

Rrushi

Rrushi ka shumë vitamina, minerale dhe polifenole që neutralizojnë ndikimin negativ që radikalet e lira kanë në lëkurën tuaj.

Polifenolët në rrush mbrojnë strukturat e kolagjenit në lëkurën tuaj, të cilat janë të nevojshme për ruajtjen e dukjes rinore të lëkurës.

Rrushi gjithashtu është i pasur me acide që stimulojnë rigjenerimin epidermik dhe largojnë qelizat e lëkurës së vdekur nga sipërfaqja, duke e bërë lëkurën tuaj të butë dhe tërheqës.

Ju mund të përdorni rrush për të shpëlarë lëkurën tuaj dhe rifreskoni fytyrën.

Dredhëzat

Lëngu i dredhëzave përmban tanin, një substancë që forcon kapilarët.

Ai vepron si një tonik freskues, duke e bërë lëkurën tuaj të butë, të ndihet e ripërtërirë.

MUND TË JU PËLQEJNË