Një punëtor 21 vjeçar që ishe duke punuar në hotelin “Adriatiku” në Mitrovicë, tash e katër orë është nën gërmadha pas shembjes së një pjese të objektit.

Për nxjerrjen e tij nga gërmadhat janë duke punuar njësitet policore, zjarrfikësit dhe së fundmi u janë bashkuar edhe Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Gërmimet janë vështirësuar për shkak të errësirës.

FSK për gërmimet ka marrë edhe qen të trajnuar.

MUND TË JU PËLQEJNË