Blero dhe Afrona janë tashmë e 5 vite së bashku.

Romancën e tyre të dashurisë e kanë vazhduar që nga fillimi me dashuri, besnikëri, përkushtim e mbështetjë të fortë karsh njëri tjetrit, shkruan Kosovarja.

Tani, këtë dashuri të tyre e kanë kurorëzuar me martesë vetëm para disa ditëve, në mesin e qindra dëshmitarëve dhe të ftuarve.

Se sa janë të dashuruar dhe të dhënë pas njëri tjetrit janë parë edhe gjatë dasmës, ku shikimet dhe qëndrimet përballë njëri tjetrit filsnin më shumë se çdo gjë.

Por, njëkohësisht ka edhe dicka tjetër që ka dëshmuar këtë dashuri të zjarrtë e përrallore.

Ai është mbishkrimi që kanë vendosur çifti i famshëm të shkruajnë në ftesën që iu kanë bërë të gjithë mysafirëve e të afërmve.

Por, a do ta mbajnë këtë dashuri në dry kështu gjithmonë. A thu? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË