Një emër dhe zë i njohur dhe që publiku e do dhe e respekton për muzikën që ka sjellë që nga fillimi i karrierës.

E bukur nga Gjilani, Genta Ismajli çdo herë është dalluar për stilin e saj të veçantë e duke qenë çdo herë origjinale e vetvetja në çdo performancë, shkruan “Kosovarja”.

Publiku çdo herë ka shprehur një interesim të madh edhe për jetën privatë të këngëtare të cilën tash e sa vitë Genta po e mban veç për vete.

 

Këngëtarja Ismajli ndryshe edhe nga Italia na ka tregua se di të vie e veçantë siç di ajo.

E veshur në të zeza e rrethuar nga disa pëllumba, veshtirë ta dallosh prej tyre.

Kjo është pra, Genta me plot dashuri edhe ndaj pëllumbave italianë./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË