Hamza dhe Gëzime Krasniqi përbëjnë çiftin më të veçantë dhe më të bukur në estradë.

Nuk ka shumë muaj që janë martuar, në një dasëm madhështore, me shumë të ftuar, që nxiti shumë kureshtje për ta përcjellë deri në fund, shkruan Kosovarja.

 

Dasma përfundoi në mënyrën më të mundshme, por ndjekshmërisë kundrejt çiftit asnjëherë nuk iu pa fundi.

Përkundrazi, ende më shumë është shtuar etja për ti kërkuar e për të parë më shumë imazh të çiftit.

Në këtë pjesë i kemi të rezervuar protagonistët, pasi nuk janë shumë aktiv në rrjetet sociale, nëse i krahasojmë me disa çiftë të estradës.

Ndonëse sjellin rrallë fotografi, ata marrin shumë vëmendje dhe bëjnë që t’iu lëjnë pikë ndjekësve të tyre deri në paraqitjen e radhës.

Vërtetë se ndodhi kështu me atë që u prezantua Gëzimja herën e fundit. Ajo para një ambienti të prevallës tregoi se gjenden aty dhe se kanë harruar çfarë është i ftohti. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË