Nusja e Remzies, po vazhdon të tregojë që iu kushton rëndësi të veçantë teshave tradicionale.

E komentuar gjithmonë për stil dhe elegancë, ajo çka e veçon Gëzimën është përkushtimin që ka ndaj vetës kur është fjala për ndonjë ceremoni ose dasëm, pa hezitim ajo rregullohet e vishet siç janë zakonet.

Pasi që shumicën e momenteve i ndan me ndjkësit e saj, nga aktiviteti i saj shpesh herë e shohim e veshur si nuse.

Hiq më larg se sot, Gëzimja vjen me një pamje të re due shkëlqyer me grimin dhe flokët e saj.

Edhe pse nuse e hasretit në shtëpinë e këngëtares , këto veprime të saj do ta plotësojnë në çdo aspekt Remzien. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË