Ju tash jeni një person i martuar dhe duhet të pranoni se disa gjëra në jetën tuaj kanë ndryshuar, edhe pse kjo nuk do të thotë që ju duhet t’i vëni limite edhe lirisë tuaj, transmeton Klan Kosova.

Është shumë e thjeshtë – ju duhet të bazoni marrëdhënien tuaj në respekt.

Në fund të fundit, martesa është një marrëveshje e ndërsjellë ku secili çift e di se çfarë përgjegjësish ka pranuar kur ka thënë fjaën “po, pranoj”.

Mos lejoni që burri juaj të kontrollojë gjithçka mbi ju, të veshurit, mënyrën si veproni në situata të caktuara, ose të ju tregojë se cfarë është e drejtë apo cfarë është e gabuar.

Megjithatë kufizimi i sjelljeve në situata të caktuara mund të ju ndihmojë që të keni një martesë të qëndrueshme.

Mos flirtoni me burra të tjerë

Pyeteni bashkëshortin/en tuaj për vendimet që mendoni t’i merrni.

Trajtojeni bashkëshortin sikur të jetë dajli/vajza juaj.

Lejojeni familjen tuaj të ju ndërhyjë herë pas here në marrëdhënie.

MUND TË JU PËLQEJNË