Ndoshta e keni nënvlerësuar Kanadanë gjatë gjithë jetës. Nëse nuk keni menduar të rezervoni një udhëtim atje, është koha për ta bërë këtë.

Ndërsa, arsyejet pse i gjeni me poshtë.

Ata kanë ndërtuar bazën e parë të uljes për UFO-t.

Ata shesin qumësht në këtë formë

Ata bëjnë djathë formë gjethe jeshile!

Ka burgun për ari polar

Kanadaja ka liqene shumë të bukura- 60% e liqeneve te botes gjenden në këtë vend.

Është vetëm 24.3 metra katrorë (270 metra katrorë).

Ekziston një ligj në Kanada i quajtur “Akti i apologjisë”, i cili i ndalon partitë të përdorin një apologji si një deklaratë faji në gjykatë.

Kanadezët marrin frymë, hanë dhe jetojnë hokej, por kjo nuk është sporti i tyre kombëtar./Indeksonline/

MUND TË JU PËLQEJNË