Gjiko i ka thënë dy fjalë për hoxhën Shefqet Krasniqi.

Gjiko është duke i kaluar disa ditë pushimi me gruan dhe djalin e tyre Zërin.

Të dy po ndajnë me ndjekësit foto të ndryshme e pranë një fotografie të Elitës ku e puth delfinin ka pasur reagime të shumta.

Një koment i Gjikos tek kjo fotografi ka ngjallur po ashtu reagime duke e përmendur edhe emrin e Shefqet Krasniqit dhe debateve të tij lidhur me fenë, detin, dhe raportet në çift.

E ky fakt pikërisht ka bërë që Gjiko të reagoj dhe ti thotë disa fjalë për hoxhën të cilin thotë se e respekton shumë.

MUND TË JU PËLQEJNË