Është shqiptare nga Mali i Zi, por e njohur gjithëandej ku ka shqiptar.

Gjystja, është këngëtare e muzikës turbo-folk, shumë aktivite prej vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja Gjyste Vulaj këndon gjatë gjithë verës në Uqlin dhe ka një publik mjaftë të gjërë.

Vit pas viti këngëtarja bënë fansa të rinjë, që e ndjekin me kurreshtje të veçantë. Dihet që në ndejat e Gjystes numri i të pranishëmve është i madh dhe atmosfera në maksimum.

E, nga gjithë kjo punë, këngëtarja ka siguruar edhe shumë të ardhura materiale, duke krijuar një kapital të madh, shkruan “Kosovarja”.

Kjo që po e shihni, është një pjesë e shtëpisë luksoze të këngëtares Gjyste Vulaj.

MUND TË JU PËLQEJNË