Këngëtarja e njohur shqiptare Gjyste Vulaj tash e shumë kohë qëndron në skenën muzikore shqiptare.

Ajo me këngët e saj që ka sjellë ndër vite, duke e plotësuar edhe me paraqitjet e saj të veçanta publike, ka bërë për vete një numër të madh të fansave.

Së fundmi ajo ka qenë pranë fansave të tij në Gjermani, ku ajo ka vendosur të paraqitet në skenë me një veshje mjaft interesante.

Përplot me motive kombëtare, me shqiponjën dykrenare, ajo njëkohësisht ka vënë në pah format e saj trupore.

Fansat e kanë shijuar në maksimum performancën e saj, si dhe paraqitjen e saj që është gjithnjë unike.

MUND TË JU PËLQEJNË