Meshkuj kjo është koha që dëshirojnë gratë të zgjatë një marrëdhënie intime.

Në qoftë se keni qenë duke kërkuar për një mënyre apo truk për të i bërë përshtypje të dashurës dhe dhomën e gjumit, ky artikull mund të ju jap një zgjidhje të aprovuar nga shkenca.

Një ekip i hulumtimit nga Amerika janë munduar të gjejnë kohën ideale të zgjatjes së marrëdhënieve intime dhe kanë ardhur në përfundim me disa të gjetura interesante, raporton “ETimes”.

Ky studim është bërë me meshkuj dhe gra përreth Amerikës dhe Britanisë duke i shikuar shprehitë intime të tyre. Të gjithë pjesëmarrësit nga mosha 18-35 vjeç të cilët e kanë pranuar që janë sek*sualisht aktiv në 6 muajt e fundit, janë pyetur në dy pyetje 1. sa kohë kanë kryer marrëdhënie intime dhe 2. sa është kohëzgjatja e dëshiruar nga ata për marrëdhënie intime.

Rezultatet ishin befasuese dhe të ndryshme nga dy gjinitë.

Si rezultat, gratë dëshirojnë që akti intim të zgjat më shumë sesa meshkujt. Gratë e përfshira në këtë hulumtim kanë dhënë se një kohëzgjatje prej 25 minutave e 51 sekonda është konsideruar si ‘ideale’ pasi që kjo ia jep atyre ndjenjën e mirë dhe të kënaqësisë. Ndërsa, meshkujt dëshirojnë që marrëdhëniet të zgjasin më pak dikur rreth 20 minuta e 43 sekonda.

MUND TË JU PËLQEJNË