Gresa Behluli është e bija e këngëtares Shkurte Fejza, e cila që në moshë fare të re ka nisur të merret me muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse nuk i është ndarë asnjëherë këngës, pasi ka qenë mjaftë prezente me projekte të ndryshme, Gresa edhe është shkolluar.

Gresa ka studiuar oër juriste, për çka edhe ka magjistruar. Për disa vite, ajo ka punuar në kabinetin e ish Kryeministrit Mustafa, shkruan “Kosovarja”.

Gresa teksa punon në zyrën e saj, duket bukur dhe hot.

Shikojeni edhe ju.

MUND TË JU PËLQEJNË