Kanagjegji e dasma e këngëtares Gresa Behluli u komentua shumë.

Thuajse të gjitha mediat u morrën me ceremonitë, shkruan “Kosovarja”.

Gresa, tha se dëshiroj të sjell një model nuseje ndryshe, më moderne, praktike dhe natyrale. Nëse nuk e dinit, këngëtarja nuk kishte vendosur shtojca flokësh në kokë.

U pa me veshje të thuajse të gjitha krahinave, por jo edhe me jelek e dimija. Pse?

Këngëtarja është përgjjgjur se dimiat nuk janë pjesë e kulturës sonë të veshjes, andaj nuk ka dashur që ti bartë në kanagjegjin e saj, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË