Gresa Behluli që kur u kthye nga muaji i mjaltit, ka ndërmarrë një fushatë që ka të bëjë me shitjen e fustaneve të saj, shkruan “Kosovarja”.

Siç dihet tashmë, të ardhurat e shitjes së fustaneve do të shkojnë për bamirësi, andaj faqja e Greses në Instagram është mbushur me modele fustanesh që tashmë janë në shitje.

Thuajse të gjithë fustanat janë elegant e klasik dhe në përgjithësi stili i këngëtares është i tillë.

Por, a e keni parë ndonjëherë Gresa Behlulin të veshur moderne?

Ja ku e keni rastin ta shihni më “cool” se asnjëherë më parë, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË