Qendresa e Agnesa janë bashkëshortja e motra e Labinot Gashit, i njohur si Labi i “1 kafe me Labin”.

Lidhja, fejesa e martesa e Labit me Qendresa Bajramin u mediatizua shumë, aq sa u morr vesh që Qendresa nuk ndihej edhe aq komod me përfshirjen e emrit të saj kudo në median online.

Së fundi, edhe Qendresa, motra e Labit është mjaft e mediatizuar. Kryesisht komentohet për pamjen dhe stilin e saj.

Në fejesen e Lule Mustafes, Qendresa e Agnesa kanë shkëlqyer krah njëra tjetrës.

MUND TË JU PËLQEJNË