Dy profesione të kundërta që nuk kanë fare të bëjnë me njëra tjetrën.

Njëra në muzikë e tjera në biznes, por që po arrijnë të kalojnë kohë së bashku dhe të dëshmojnë shoqërinë e tyre të pastër dhe të denjë, shkruan Kosovarja.

Janë këto Ryva Kajtazi dhe bashkëshortja e Alban Mehmetit, Fjolla, të cilat po dalin të jenë shoqe mjaft të mira.

Nuk janë të rralla rastet që i shohim duke kaluar kohë së bashku, gjë që të mjafton për të kuptuar se egziston një afërsi e madhe tek ato.

Kjo është dëshmuar kaherë, ashtu edhe si kjo fotografi e radhës që do iu prezantojmë teksa shihen në shtëpinë e Qëndresës duke pirë qaj e duke u kënaqur. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË