Legjendë, këngëtare e madhe, bilbil, yll i pa diskutueshëm. Sa e sa epitetet i janë vënë Nexhmije Pagarushës, ikonës së muzikës shqipe, shkruan “Kosovarja”.

Yll dikur, e idealizuar sot, por pavarësisht dashurisë së publikut, Nexhmije Pagarusha nuk gëzon ndonjë status a tretman shumë të veçantë nga shtetit.

Pagarusha, artistja e madhe e trojeve shqiptare, jeton vetëm, vetëm i plakë netët, ani pse aspak mirë me shëndet, shkruan “Kosovarja”.

Siç kuptojmë, Nexhmije Pagarusha së fundi po e kalon pjesë më të madhe të kohës e shtrirë në shtrat dhe për të po kujdeset me shumë respekt e dashuri gruaja e humoristit të ndjerë, Ibrahim Krajkova-Leci. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË