Lulja e Medës ka arritur që të jetë emri më i komentuar në mediat rozë.

Edhe pse nuk njihet për ndonjë profesion të veçantë, ajo është emri më i lakuar në faqen e showbizit, shkruan “Kosovarja”.

Përkushtimi i saj në pamjen fizike është aryeja kryesore që veprimet e Lules shpesh kalojnë në lajm.

Në fotografinë që ka postuar disa orë më parë Lulja merr vëmendje me fustanin dhe aksesorët e saj, e cila duket tamam si nuse.

Kështu është gruaja e Medës, në çdo situatë i përshtatet ambientit për pamjen fizike. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË