Presidenti historik i Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova, ka lënë pas vetës admiruesit e zjarrtë të tij dhe politikës që ai ka bërë, shkruan “Kosovarja”.

Intelektual i madh, njeri i matur dhe bashkëshortë e prind ideal. I tillë ishte Ibrahim Rugova, bashkëshorti i Fanes, babai i Mendimit, Ukës e Teutes.

Pasardhësit e Dr.Ibrahim Rugës që të gjithë janë personalitete të njohura në jetën publike, e madje të njohura e të zonjat janë edhe bashkëshortet e djemve të tij, shkruan “Kosovarja”.

Ju njohim me gruan e Ukë Rugovës, Blertën, e njohur si femër e fuqishme, e pashme dhe me shumë stil.

MUND TË JU PËLQEJNË