Një grua ka zbuluar se rrallëherë ha ushqime solide, pas zbulimit të një stili shpirtëror jetese.

Ajo tashmë merr energjinë e duhur ditore përmes frymëmarrjes dhe agjëron 97 ditë në të njëjtën kohë.

Audra Bear, 25-vjeçare, nga Minneapolisi i Minnesotës ka pasur një interes të përhershëm në shëndetin dhe kurimin, duke e bërë atë të provojë dieta të ndryshme për të arritur shëndetin optimal.

Ajo ishte më parë vegane për katër vite, para se ajo të zbulonte stilin e jetesës shpirtërore tetë muaj më parë.

Por tetë muaj më parë gjërat filluan të ndryshonin për të, kur zbuloi agjërimin dhe frymëmarrjen për të marrë energji dhe ushqim si pjesë e një stili të jetës pranike.

Pavarësisht se nuk ka ndonjë mbështetje shkencore në lidhje me këtë stil jetese, njerëzit vijojnë ta praktikojnë atë dhe të pohojnë se po ua sjellë shëndetin vital.

MUND TË JU PËLQEJNË