Janë ndër çiftet më me zë në estradë, dhe emri i tyre bën bujë për çdo gjë.

Është fjala për djalin dhe renë e Remzie Osmanit, Hamzën dhe Gëzimen, të cilët muaj më parë janë martuar me një dasëm madhështore, shkruan Kosovarja.

 

Interesimet rreth tyre kanë bërë që të jenë më aktiv që të dy, dhe të sjellin kohë pas kohe risi për fansat e tyre.

Sa e shohim Hamzën të vijë me imazhe sa Gëzimen, duke bërë përshtypje gjithmonë për të mirë e duke u adhuruar gjithnjë nga të gjithë.

Me fjalë të mira e lavdëruse duket të përcjellet edhe sot emri i tyre, pasi u paraqitën shumë të rregulluar në dasmën ku ishin shkuar.

Me një fjalë po shkëlqejnë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË