Pas një dite të lodhshme pune apo pas palestrës gjithnjë mendoni të ushqeheni pastaj të shtriheni në krevat.

Por përveç kileve që shtohen më lehtë, kjo ka pasoja në shëndet.Të hash pak përpara se të flesh nuk e ngadalëson procesin e tretjes dhe ky është lajm i mirë.

Tretja nuk kërkon që domosdoshmërisht të jemi zgjuar apo të vetëdijshëm gjatë kohës që trupi ynë e bën këtë.

Çfarë duhet të bëni është të qëndroni të shtrirë drejt, ose gjysmë shtrirë për rreth 15 minuta sapo proçesi i tretjes të përfundojë plotësisht.

Shtimi i kileve që vjen si pasojë e ushqimit të konsumuar vonë, është thjesht një mit dietash që duhet zhdukur sa më parë.

Regjimi ushqimor është krejtësisht individual dhe ndonjëherë jashtë kontrollit tonë, por rrini të qetë. Nuk ka gjasa të shtoni në peshë vetëm sepse hëngrët pak përpara se të flinit.