Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ po bëet gjithnjë e më i pëlqyer në publik.

Janë personazhet e tij ato që po arrijnë të kenë sukses si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

E një rol shumë i rëndësishëm është edhe ai i Melisës.

Melisa jashtë serialit duket se është një vajzë tejet tërheqëse dhe akoma më e bukur se sa në serial.

MUND TË JU PËLQEJNË