Duka dhe Dukesha e Sussex në ditën e dytë të turneut të tyre në Afrikën e Jugut janë parë duke u puthur, ndërsa po largoheshin nga një event në plazhin Monwabisi.

Po pra janë pare duke u puthur në publik, para kamerave, një thyerje kjo e protokollit mbretëror .Kur jemi te protokolli, me sa duket Meghan dhe Harry kanë vendosur te veprojnë plotësisht jashtë rregullave gjatë këtij turneu.

Çifti ka kërkuar që të ketë sa më pak formalitet sa të jetë e mundur, ata nuk presin që njerëzit me të cilët takohen të përkulen si dhe preferojnë që njerëzit ti thërrasin në emrat e tyre të pare në vend të lartësisë së tij / saj mbretërore.

Çifti duket më i dashuruar se kurrë:

MUND TË JU PËLQEJNË