Beniz Baysal është për momentin një prej aktoreve më të pëlqyera në Turqi.

Ajo u bë shumë e popullarizuar si në Turqi ashtu edhe më gjerë.

Ishte roli i ‘Hazanit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ajo që e bëri tejet të njohur.

Atë e gjejmë tejet aktive në rrjete sociale e sidomos në Instagram.

Ajo tani po martohet dhe është bërë nusja më e bukur që keni parë.

MUND TË JU PËLQEJNË