Andreë O’Dëyer, 36 vjeç humbi jetën në 19 dhjetor ndërsa po luftonte me një zjarr të madh në Buxton, në jug të Sidneit.

Ndërsa lotët rridhnin në sytë e qindra njerëzve në kishë, trimëria dhe pafajësia e vogëlushes së zjarrfikësit solli një buzëqeshje në fytyrat e tyre.

Charlotte e vogël dhuroi përkrenaren e babait të saj të ndjerë dhe mori një medalje të shërbimit RFS të cilin zjarre fiksi e kishte marrë pas vdekjes.

 

MUND TË JU PËLQEJNË