Ka filluar emisioni më i ri i Roza Latit “Bukë me vete”, dhe personat e parë ishin të ftuara motrat Flaka Krelani dhe Qeqa Krelani.

Vajzat shëtitën me kamper, luajtën me letra, bënë paraglinding, bënë plazh me bukë me vete dhe në fund Flaka duke qenë se humbi lojën duhet të merrte dënimin.

Kështu Roza i kërkoi Flakës të këndonte në shëtitoren e Dhërmiut për të mledhur lekë.

Flaka këndoi këngë popullore teksa njerëzit kalonin pranë dhe e shihnin.

Ndiqeni këtë pjesë në videon e mëposhtme.

 

MUND TË JU PËLQEJNË