Vjollca Buqaj është ndër ato këngëtare që nuk e ka shumë në qejf ekspozimin.

Ani pse me karrierë të gjatë e të bujshme, nuk e shohim tek imponohet, shkruan “Kosovarja”.

Vjollca, këndon prej shumë vitesh, ka zë të mrekullueshëm dhe e shohim shpesh në ekran, ama shumë më shpesh duke kënduar, e tejet rrallë duke folur.

Sa i përket jetës private, ajo është bashkëshorte e nënë e lumtur. Gjithashtu edhe infermiere e përkushtuar, shkruan “Kosovarja”.

Gjatë këtij muaji, këngëtarja e mirënjohur e ka fejuar djalin.

Në, ju njohim me çiftin e ri.

MUND TË JU PËLQEJNË