Na Mushtishti lindi edhe një yll, edhe një këngëtare e madhe e muzikës folklorike dhe asaj popullore, e cila edhe sot e kësaj dite është një nga më të kërkuarat.

Remzie Osmani u pikas si talente qysh në shkollë fillore. Talentin ia zbuluan mësuesit e muzikës Ibrahim e Mustafë Hamiti, ndërkohë që kishte gjithë mbështetjen e mësuesit të gjuhës shqipe, Ali Selmanaj. Të gjithë besonin fuqishëm në talentin e Remzies.

Dhe, ajo nuk i zhgënjeu, punoj fortë dhe ia doli që të bëhet këngëtare e admiruar.

Remzie Osmani gjithmonë ka një agjendë të ngjeshur me dasma e ahengje, e madje është edhe një nga personazhet më të kërkuar nga mediat, shkran “Kosovarja”.

 

MUND TË JU PËLQEJNË