Pas ndarjes me Bradley Cooper, një burim i afërt me Irina tha se modeli i mirënjohur ka aktualisht prioritet sigurinë e vajzës së saj, por faktet tregojnë të kundërtën.

Pas largimit nga shtëpia, Irina u shfaq fillimisht në Irlandë për të filmuar, dhe tani u kthye në skenën e modës në stil të madh.

Irina u shfaq në Itali ku mbajti një revy për brendin LuisaViaRoma. Revyja u mbajt me rastin e 90-vjetorit të formimit të brendit luksoz.

Në këtë shfaqje, Irina ka treguar aftësi për t’u pasur zili dhe në paraqitjen e saj asnjë nga pjesëmarrësit nuk mbetën indiferent.

Gjatë asaj kohe partneri i saj i mëparshëm mban vajzën e tyre të përbashkët dhe kënaqet në shëtitje me të në Los Anxhelos.

MUND TË JU PËLQEJNË