Burri u aksidentua nga një motor në gusht të vitit 2013 e pas pesë vitesh në gjendje kome ku gruaja i shërbente plot 20 orë në ditë, zgjohet burri nga Kina.

Li Zhihua nga Xiangyang pësoi lëndime të mëdha në kokë pas një aksidenti me makinë në vitin 2013. Gruaja e tij i qëndroi gjithmonë pranë dhe flinte vetëm 2 ose tre orë në ditë. Pjesën tjetër të kohës e kalonte duke pastruar, ushqyer dhe duke i folur burrit. “

Grua, të dua!”, ishte gjëja e parë që tha Li kur u zgjua. Sipas mediave të huaja, Li u aksidentua nga një motor në gusht të vitit 2013 kur po shkonte në punë me skuter. Kur mbërriti në spital, ai ishte i pavetëdijshëm.

Por, mjekët i thanë gruas 57-vjecare, Zhang Guihuan që mund të mos kthehej më si më parë.

Por ajo nuk e pranoi diagnozën dhe donte ti provonte mjekëve se e kishin gabim.

MUND TË JU PËLQEJNË