Majlinda Zeka është emri më i dalluar dhe më me interes në showbizin shqiptar.

Ajo zgjon çdo herë kureshtje për veprimet e saj, e veçanërisht jeta e saj private që në vietet e fundit nuk e ka pasur aspak të lehtë, shkruan Kosovarja.

Kjo për shkakun që me reperin e njohur Majk kanë një djalë, kurse lidhja ndërmjet tyre nuk ka qenë shumë e mirë ashtu sikurse sot që nuk është.

Por, përkundër sfidave dhe vështirësive që ka kaluar në jetën e saj, asnjëherë nuk është dorëzuar dhe ka vazhduar secilën herë e më e fortë.

Majlinda, është bërë vet shkaktare që jeta e saj edhe më tutje është komentuar dhe është përmendur.

Kryesisht për atë që është shtypur emri i saj është jeta luksoze, qejfet dhe shëtitjet në vende të ndryshme që ka bërë. Me një fjalë gjithçka është sjellë rreth saj dhe djalit, por rrallë herë për familjen.

Për këtë shkak, ne iu sjellim një video të motrës së saj, ku njëkohësisht iu njoftojmë me të.

Aq ngjashmëri të madhe ka me Majlindën, sa do të mbeteni disa herë duke e shikuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË