Sa herë është bërë fjalë për karrierën e saj muzikore gjithmonë është treguar e hapur.

Edona Llalloshi asnjëherë nuk ka hezituar të shpalosë të rejat dhe planet rreth profesionit të saj, andaj është mirëpritur dhe duartrokitur gjithmonë në skenë, shkruan Kosovarja.

Sa herë është bërë fjalë për jetën e saj private dhe familjen e saj, ka qenë shumë e rezervuar dhe e distancuar për këtë.

Këngëtarja rrallë herë ka preferuar të prezantojnë ndonjë anëtar të familjes së saj.
Por, si kurrë më parë artistja na njofton këtë herë me prindërit e saj.

Shikojeni dhe njoftohuni edhe ju me ta. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË