Agnesa Vuthaj vazhdon të mbetet ndër portretet më të bukura në trojet shqiptare.

Ish missi kosovar ka arritur të lërë mbrapa një hije të madhe, pas së cilës vrapojnë të gjithë dhe e ndjekin ngado që është, shkruan Kosovarja.

Ajo hije sigurisht që ka të bëjë me Agnesën, e cila gjithmonë gjen një shkas për të qenë e përfolur nga mediat dhe fansat e saj.

Nëse lajmet nuk kanë të bëjnë rreth bizneseve të saj, atëhëerë patjeër që do të dalë diçka tjetër për të.

Është bukuria dhe sharmi i saj që e përcjellin gjithnjë Agnesën, dhe e bëjnë të ende veçantë kur rregullohet dhe del.

Por, as për këtë nuk do të flasim, pasi do të iu njohim me diçka krejtësisht ndryshe që ka të bëjë me Agnesën.

Ajo mesa duket ka gjetur trupërojën e saj, dhe ai është qeni që e shihni para saj. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË