Aida Baraku është ndër emrat që kanë lënë gjurmë në muzikën moderne shqiptare. Aida, ishte senzacion i vërtet në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja dhe tekstshkruesja e popullarizuar, ka kohë që është larguar nga skena muzikore. Armendi është kthyer, por jo edhe Aida.

Ne, po rikthehemi në kohë dhe po e kujtojmë Aida Barakun e vitit 1995, kur ajo ishte një yll i pa diskutueshëm i muzikës, kur kishte këngë, videoklipe dhe shumë stil, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse në vitin 1995, Aida Baraku është dukur tamam botërore.

MUND TË JU PËLQEJNË