Fero dhe Arbenita së fundi janë komentuar për krizë të mundshme në lidhje.

Fero dhe Arbenita ditë më parë kanë larguar të gjitha fotografitë e përbashkëta në rrjete sociale.

Madje, Fero kur largoi personat që ndiqte në Instagram, nuk e kurseu as Arbenitën.

Por, duket se lidhja e tyre po shkon si më mirë, e këtë e vërteton komenti i Arbenitës në foton e fundit të Feros.

Ky i fundit me një status kofirmoi se është zhvendosur për të jetuar në gjermani, ku edhe do të zhvillojë karrierë.

Nuk ka munguar komenti i Arbenitës, e cila i shkruan “Urime na zbardhe ftyren”. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË