Këto ditë kanë qenë të shumta aderimet në partitë e ndryshme politike.

Duket se kjo gjë nuk i ka pëlqyer këngëtarit Genc Prelvukaj i cili e sheh si marketing politik në prag zgjedhjesh, sepse sipas tij një parti aderimin mund ta bëjë në çdo kohë.

Ai gjithashtu thotë se populli këta njerëz i sheh si të manipulueshëm dhe të papjekur.

Statusi i plotë:

MUND TË JU PËLQEJNË