Shpesh në shoqërinë tonë hasim në tema të ndryshme, sa i përket raporteve me bashkëshortin, vjehrrinë e kunatën.

Disa pajtohen se mund të ekzistojnë marrëdhënie të mira ndërmjet këtyre palëve, kurse disa të tjerë mendojnë se një komunikim i tillë nuk ekziston, shkruan Kosovarja.

Por, raportin më të mirë dhe më të pastër ndërmjet kunatave, më së miri na kanë dashmuar Engjëllusha dhe Learta.

Të dyja janë bëri zëri i shumë femrave për lidhjen e tyre si kunata, sepse siç kanë thënë ato konsiderojnë njëra tjetrën sikur motra.

I shohim shpesh bashkë, duke dalë e duke u shëtitur në vende të ndryshme.

Të gjitha këto mundohen ti shndërrojnë në kujtime, duke shprepur fotografi e imazhe nga më të bukurat.

Një të tillë do t’ua prezantojmë edhe sonte, ku u panë në një kafeteri të kryeqytetit, dhe me këtë na bërën të kuptojmë se Learta më për qejfi e ka sugaricën e shtëpisë Engjin. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË