Nga ata zëra me të cilët publiku është mishëruar.

Ilir Shaqiri i ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në muzikën shqipe, duke sjell këngë domethënëse, të bukura dhe që dëgjohen me ëndje edhe sot e kësaj dite, shkruan “Kosovarja”.

A e dinit që Ilir Shaqiri ështtë autor i afro 700 këngëve të lehta, popullore dhe folklorike? Pra, një karrierë e bujshme.

Shaqiri i ka kënduar vuajtjeve të popullit tonë edhe në kohë pushtimi, atëherë kur dukej se gjithçka ishte e ndaluar.

Këngëtari i famshëm ka luftuar fuqishëm me armen e tij më të fortë, me këngën, shkruan “Kosovarja”.

Sot, i mirënjohuri i skenës muzikore po “lundron” më shumë në letëris sesa në muzikë.

Ai, është tashmë autor i disa veprave të sukseshme, që po e identidifikojnë mirë si shkrimtar.

MUND TË JU PËLQEJNË