Ajo këngëtare që në rini të hershme, ndërkaq ai futbollist me emër.

Të dy, të rinjë të njohur, të komentuar për suksesin në fushat e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Shyhretja nga Mushtishti dhe Luli nga Podujeva, u njohën e u dashuruan, u fejuan e u martuan.

Luli, e morri Shyhreten nga Mushtishti në Podujevë, atje ku u bë dasmë e madhe. Thuhet se ajo anë nuk kishte parë dasmë më të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Pra, dasmat e mëdha, të kushtueshme e të përfolura, nuk janë risi në jetën e Lulit e Shyhretes.

MUND TË JU PËLQEJNË