Këngëtare shumë e dashur dhe e adhuruar për një masë të gjerë.

Është kjo Leonora Jakupi, emri i së cilës ka bërë persona për vete dhe ka rrëmbyer zemrat e secilit, shkruan Kosovarja.

Kjo sepse gjithnjë ka qenë e thjeshtë dhe pozitive, ku edhe sot e kësaj dite vazhdon të jetë e tillë.

Ajo gjithnjë informon publikun për çdo gjë të re që ka nga ajo, qoftë nga jeta profesionale por edhe atë private.

E duke qenë adhuruese e udhëtimeve dhe shëtitjeve të ndryshme, atë në këtë vikend e kemi parë të kalojë kohë në Brezovicë.

Nga atje ka publikuar edhe një fotografi, e cila përveç që dukej bukur edhe shijonte borën e parë për këtë vit. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË